Cookies
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Souhlasím
Zákaznická linka: 732 630 662 (Po-Pá 9-18 h)
Na tonery jsme tady my.
Přihlaste se
Už jsem u vás nakupoval

Vaše data jsou u nás v bezpečí

Společnost interNETmania, s. r. o., provozující internetový obchod OriginálníTonery.cz, uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů číslo 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Klademe obrovský důraz na ochranu dat svých zákazníku, proto jsou veškeré údaje důkladně zabezpečeny proti jakémukoliv zneužití. Data zákazníků uchováváme na serverech, které jsou v našem vlastnictví a jsou umístěny v prostorách společnosti. Servery nejsou připojeny do veřejně internetové sítě, takže nemůže dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vámi poskytnuté osobní údaje:

  • jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám,
  • budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám,
  • jsou uchovávány pouze do okamžiku, kdy jsou na vaši žádost odstraněny.

Odstranění osobních údajů z databáze

Na vaši žádost, kterou můžete poslat například prostřednictvím e-mailu, kontaktního formuláře, písemně nebo na základě telefonátu, budou osobní údaje z databáze vymazány a společnost interNETmania, s. r. o., je nadále nebude zpracovávat. Kontaktujte nás a my neprodleně odstraníme všechny vaše osobní či citlivé údaje.

Kontaktní adresa:

OriginálníTonery.cz Petřkovická 251/10 725 28 Ostrava

Odhlášení odběru newsletterů

Nechcete již dostávat informace o novinkách a akcích pořádaných e-shopem OriginálníTonery.cz? Využijte možnosti odhlášení ze zasílání newsletterů. V každé e-mailové zprávě od nás naleznete odkaz „zrušit zasílání newsletterů“. Po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš e-mail trvale vyřazen z naší databáze. Žádost o zrušení můžete poslat například i prostřednictvím e-mailu.

Zboží je skladem
Doručíme do 2 pracovních dnů
Skladem

dsdsdsdsdsd

Nedostupné

Zboží není momentálně skladem. Je na cestě od dodavatele,
dostupnost je odlišná podle značky náplně.
O době dodání Vás po objednání budeme informovat.

Poslední kus skladem

Na skladě je momentálně poslední kus.

 

Poslední kusy skladem
Zboží není momentálně skladem. Je na cestě od dodavatele, dostupnost je odlišná podle značky náplně. O době dodání Vás po objednání budeme informovat.